Ø. Skibelundvej og Elmevænget

Hop med på fjernvarme-vognen og få en fremtidssikret bolig med GRØN VARME. Et stort antal af husstandene på Ø. Skibelundvej og Elmevænget har tilkendegivet ønske om tilkobling. 

Vejen Varmeværk har derfor afholdt informationsmøde for husstandene på Ø. Skibelundvej og Elmevænget. Interesserede husstande kan herefter booke et besøg af Vejen Varmeværk for at gennemgå hustandens individuelle løsning. Vi ønsker nemlig kun at levere fjernvarme til dig, hvis vi selv er overbeviste om, at det er den bedste løsning for begge parter.

På mødet vil der desuden forventningsafstemmes på fordele samt ulemper og vurderes på den tekniske løsning med fremføring af fjernvarmen til din ejendom.

Herefter vil både du og vi være godt klædt på til at træffe den rigtige beslutning.

 

Afkoblingspujlen
Den 18. januar kl. 10:00 åbnede Evida for ansøgning i Afkoblingspujlen 2024. Vi forventer at interesserede husstande på Ø. Skibelundvej og Elmevænget har fjernvarme i løbet af efteråret 2024.

Hvis I selv er overbeviste om at I vil tilslutte jer fjernvarmen, anbefaler vi jer at søge tilskuddet til afkobling og angive den 31.12.2024 som afkoblingsdato. Denne dato kan altid blive rykket frem og I beholder tilskuddet, hvis tilslutningen sker inden den 31.12.2024.

Har I spørgsmål vedr. Afkoblingspujlen bedes I kontakte Evida, da dette er et forhold mellem Jer og gasselskabet.

Der blev afholdt informationsmøde for Ø. Skibelundvej og Elmevænget torsdag den 1. februar 2024 kl. 16:00 til 18:00 på Askov Højskole.

Hustande på Ø. Skibelundvej og Elmevænget, der i kampagneperioden 5. februar til 22. marts 2024 tilmelder sig fjernvarme, kan få en standard stikledning til en kampagnepris på 15.000 kr. inkl. moms. 


Book din tid med Vejen Varmeværk her, hvis du bor på Ø. Skibelundvej eller Elmevænget og ønsker at høre mere om fjernvarme på netop din adresse.

//