Poul la Cours vej

Udstykningen af 84 attraktive byggegrunde, der er skønt beliggende i et lukket boligområde ud til åbne marker. Der er tale om en central beliggenhed til Vejen/Askovs mange muligheder.

Ved køb af grund bliver der betalt for en standard stikledning og husstanden kan derfor blive tilsluttet fjernvarmen hos Vejen Varmeværk uden yderligere omkostninger.

Fordele ved fjernevarme:

Spar på varmeregningen
Vores varmepriser er blandt de billigste i hele landet. Og hos Vejen Varmeværk betaler du kun for, hvad varmen koster. Ikke andet.

Miljøregnskabet viser grønt
99,9% af varmeproduktionen er idag CO2-neutral. Fjernvarmen er nemlig grøn uanset om vinden blæser eller solen skinner. Vi arbejder aktivt på at udvide andelen af lokal industriel overskudsvarme.

Nemt og driftsikkert
Vi sørger for varme til din bolig, uden at du skal fortage dig noget. Fjernvarmesystemet overvåges 24/7 og vi giver besked via SMS, inden du oplever driftsforstyrrelser.

Fremtidssikring og værdiforøgelse af dit hus
Vi har en moderne produktionscentral med den nyeste målerteknologi og tilpasser os løbende den teknologiske udvikling. Herudover kan din bolig stige i værdi, når du har fjernvarme – bl.a. fordi den er lydløs, støjfri og kun optager minimal plads i dit hjem.

Kontakt os gerne på tlf. 69 15 39 00.