Melvangvej/Vangevej

Hop med på fjernvarme-vognen og få en fremtidssikret bolig med GRØN VARME. Et stort antal af husstandene på Melvangvej og Vangevej har tilkendegivet ønske om tilkobling. 

Vejen Varmeværk har derfor afholdt informationsmøde for husstandene på Melvangvej og Vangevej. Interesserede husstande kan booke et besøg af Vejen Varmeværk for at gennemgå hustandens individuelle løsning. Vi ønsker nemlig kun at levere fjernvarme til dig, hvis vi selv er overbeviste om, at det er den bedste løsning for begge parter.

På mødet forventningsafstemmes på fordele samt ulemper og vurderes på den tekniske løsning med fremføring af fjernvarmen til din ejendom.

Herefter vil både du og vi være godt klædt på til at træffe den rigtige beslutning.Der blev afholdt informationsmøde for Melvangvej og Vangevej  onsdag den 12. juni 2024 kl. 16:00 til 18:00 på Askov Højskole.

Husstande på Melvangvej og Vangevej, der i kampagneperioden 17. juni til 5. juli 2024 tilmelder sig fjernvarme, kan få en standard stikledning til en kampagnepris på 15.000 kr. inkl. moms. 


Book din tid med Vejen Varmeværk her, hvis du bor på Melvangvej eller Vangevej og ønsker at høre mere om fjernvarme på netop din adresse.

//