Egevænget

Hop med på fjernvarme-vognen og få en fremtidssikret bolig med GRØN VARME. Et stort antal af husstandene på Egevænget har tilkendegivet ønske om tilkobling. 

Vejen Varmeværk vil derfor afholde informationsmøde for husstandene på Egevænget. Interesserede husstande kan herefter booke et besøg af Vejen Varmeværk for at gennemgå hustandens individuelle løsning. Vi ønsker nemlig kun at levere fjernvarme til dig, hvis vi selv er overbeviste om, at det er den bedste løsning for begge parter.

På mødet vil der desuden forventningsafstemmes på fordele samt ulemper og vurderes på den tekniske løsning med fremføring af fjernvarmen til din ejendom.

Herefter vil både du og vi være godt klædt på til at træffe den rigtige beslutning.Der afholdes informationsmøde for Egevænget mandag den 13. maj 2024 kl. 16:00 til 18:00 på Askov Højskole.

Husstande på Egevænget, der i kampagneperioden 20. maj til 14. juni 2024 tilmelder sig fjernvarme, kan få en standard stikledning til en kampagnepris på 15.000 kr. inkl. moms. 


Book din tid med Vejen Varmeværk her, hvis du bor på Egevænget og ønsker at høre mere om fjernvarme på netop din adresse.